Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Betaalde versie van uTorrent download programma op komst

u-torrent-download-betaald

uTorrent Plus

De makers van de populaire BitTorrent cliënt uTorrent zijn van plan komend najaar een betaalde versie van het download programma uit te brengen. Grootste voordeel van de betaalde versie ten opzichte van de gratis te downloaden versie is de mogelijkheden tot het converteren van video’s. Daarnaast gaat de betaalde versie ook verbeterde mogelijkheden bieden voor het overzetten van muziek en andere gedownloade bestanden vanuit het programma naar je mobiele telefoon.

De betaalde versie van uTorrent zal uTorrent plus gaan heten. Volgens Torrentfreak zal het uTorrent plus in de herfst van dit jaar te downloaden zijn. Over de prijs van deze nieuwe versie van uTorrent is nog niets bekend.

Naast mogelijkheden tot het converteren van videobestanden voor mobiele apparaten en betere communicatiemogelijkheden met deze apparaten biedt de betaalde versie van uTorrent ook een ingebouwde antivirus beveiliging. Saillant detail is overigens dat de ontwikkelaar van uTorrent verwacht dat de betaalde versie van het programma ook via illegale manieren uitgewisseld gaat worden. De productmanager van uTorrent Plus heeft toegezegd geen extreme antipiraterij maatregelen te zullen inbouwen in het programma.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.