Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Chrome browser blokkeert Bittorrent websites

Google Chrome Muziek Downloaden.

Google Chrome

Google Chrome toont sinds gisteren een waarschuwing aan bezoekers van populaire Bittorrent websites. De browser toont bij het eerste bezoek aan een van de getroffen websites een melding waarin gebruikers wordt gewezen op risico’s die kleven aan het bezoek aan deze website.

Voor mensen die op zoek zijn naar torrents voor muziek- of filmdownloads betekent deze melding dat zij op andere manieren aan hun torrent-bestanden moeten komen. Voorlopig lijkt het er namelijk op dat de waarschuwing zal verdwijnen.

Google Chrome toont de volgende melding als je muziek wil downloaden via een van de getroffen websites.

Google Chrome toont de volgende melding als je muziek wil downloaden via een van de getroffen websites.

Over de reden voor Google om populaire torrent-sites te blokkeren is weinig duidelijk. Beheerders van getroffen websites hebben geen idee waarom Google tot deze blokkade is overgegaan. Ook in de webmastertools van Google (een dienst waar website-beheerders status informatie van Google over hun site krijgen) is niets terug te vinden over de reden van deze blokkade.

Wellicht dat Google op verzoek van copyrightorganisaties tot deze maatregel is overgegaan. Maar ook is het niet ondenkbaar dat een van de advertentienetwerken die veel populaire bittorrent websites gebruiken malware serveert waarop Google Chrome reageert. Voorlopig is het bezoek aan een van de website

Wil je ondanks de waarschuwing toch muziek downloaden met Torrents van getroffen websites? Door op ‘details’ te klikken kun je de websites die een waarschuwing tonen toch gewoon bezoeken. Bezoek is uiteraard wel op eigen risico. Zolang niet bekend is waar Chrome deze waarschuwing op baseert kun je misschien beter op andere manieren gratis muziek downloaden.

 

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.