Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Deezer gaat naar de beurs en haalt 345 miljoen binnen

Deezer gaat naar de beurs.

Deezer gaat naar de beurs.

Muziek downloaden is hopeloos ouderwets: het grote geld wordt momenteel binnengehaald door bedrijven die streaming muziek aanbieden. Een van de grootste spelers in Europe (en de grootste in Frankrijk) is Deezer. En dat bedrijf hoopt met een beursgang eind deze maand meer dan 345 miljoen euro op te gaan halen.

Deezer verkoopt tijdens de beursgang meer dan 8 miljoen aandelen in haar bedrijf. Deze aandelen zullen tussen de 36 en 50 euro per stuk gaan kosten. Het zal vanaf de laatste dag van deze maand mogelijk zijn om aandelen Deezer te gaan kopen en verkopen.

Deezer werd zeven jaar geleden opgericht als concurrent van Spotify. In veel Europese landen is Deezer nog altijd de grootste concurrent van het Zweedse bedrijf. Toch is Deezer nog altijd kleiner dan Spotify. Zo heeft het bedrijf bijna 5 miljoen betalende gebruikers waar Spotify ruim 20 miljoen betalende gebruikers heeft.

 

In haar thuismarkt Frankrijk is Deezer wel veruit de grootste aanbieder van streaming muziek. Het grootste gedeelte van de betalende gebruikers van Deezer is afkomstig uit dat land. Ook is Deezer in Frankrijk groter dan Apple Music en Spotify.

Mogelijkheden Deezer

Deezer biedt qua mogelijkheden dezelfde functies die Spotify en Apple ook bieden. Zo kun je muziek streamen op smartphones en tablets en is het mogelijk om radio te luisteren. Verder kun je met Deezer ook muziek downloaden. Verder biedt het bedrijf geen gratis versie van haar streaming muziekdienst aan die onbeperkte streaming mogelijk maakt.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.