Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Deluge – een nieuw downloadprogramma voor Bittorrent

Deluge logo

Deluge

Deluge is de naam van een relatief nieuw downloadprogramma voor Bittorrent. Ben je op zoek naar een goed alternatief voor uTorrent, Frostwire of Vuze? Dan is Deluge een prima keuze. Het programma wordt ontwikkeld door twee leden van een populair forum voor open-source software. Belangrijkste voordeel van het programma: iedereen kan het gratis downloaden en het programma bevat in tegenstelling tot andere downloadprogramma’s geen malware of adware.

Een ander voordeel van open-source software om gratis muziek te downloaden is de brede beschikbaarheid van versies voor verschillende besturingsystemen. Deluge wordt namelijk aangeboden voor een groot aantal Linux-versies. Maar ook gebruikers van Windows en Apple Mac desktops en laptops kunnen Deluge gewoon gebruiken. Verder is er een versie van het programma voor FreeBSD, een ander besturingsysteem dat veel wordt gebruikt door ontwikkelaars.

Mogelijkheden Deluge

Verder heeft Deluge alle mogelijkheden die andere downloadprogramma’s voor Bittorrent ook hebben. Zo is er ondersteuning voor UPNP, uTorrent Peer Exchange en NAT-PMP. Maar ook de mogelijkheid om anoniem te downloaden via bittorrent-encryptie wordt standaard meegeleverd met Deluge. Met al deze mogelijkheden biedt Deluge precies dezelfde mogelijkheden als meer bekende programma’s.

Ook is het mogelijk om het programma via een browser te besturen. Dit is bijvoorbeeld handig voor mensen die op een tablet of smartphone muziek willen downloaden met Deluge. Via je tablet kun je in een browservenster torrents of magnet-links uploaden naar Deluge op je computer. Vervolgens handelt Deluge de download volledig af en kun je de muziek luisteren op je tablet of smartphone (hiervoor moet je de mp3 bestanden natuurlijk wel eerst kopiëren naar je mobiele apparaat).

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.