Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Download-partij haalt weer geen zetel

Als je vaak muziek aan het downloaden bent, of op een andere manier veel van downloaden weet, dan heb je uiteraard wel eens gehoord van de Piratenpartij. Deze partij die werd opgericht in 2010 komt op voor alles wat met auteursrecht, digitale rechten van burgers en andere zaken die te maken hebben met de digitale wereld waarin we leven. Na een teleurstellend debuut, met erg weinig stemmen in 2010, deed de partij ook gisteren mee met de tweede kamer verkiezingen. Het aantal stemmen groeide fors, dat was niet genoeg: de partij heeft wederom te weinig stemmen voor een zetel.

De Piratepartij is geen voorstander van het gratis downloaden van muziek en films. Wel is de partij voor nieuwe wet- en regelgeving rondom het downloaden van internet. Zo is de partij voorstander van betere privacy regels voor gebruikers van het internet. Ook wil de partij versoepeling van het octrooirecht en de diverse wetten voor het auteursrecht. De partij is, zoals gezegd geen voorstander van illegaal downloaden, men wil graag dat overheden en bedrijven op een andere manier omgaan met die wetten.

De Piratenpartij haalde in Nederland alle kranten toen ten tijde van de Pirate Bay blokkade door een aantal Nederlandse providers een Pirate Bay proxy online werd gezet. De rechter deed uitspraak tegen deze proxy en ook werd het de Piratenpartij verboden mensen te stimuleren tot het downloaden van muziek via de Pirate Bay.

In andere Europese landen was de Piratenpartij een stuk succesvoller in Nederland. Zo is de partij actief in een groot aantal Duitse deelstaten en haalde de download partij in Zweden zelfs het parlement. De Nederlandse lijsttrekker van de Piratenpartij liet weten over 4 jaar gewoon weer mee te doen aan de verkiezingen.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.