Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Download websites voor gratis muziek en film zijn onveilig

Muziek download websites onveilig.

Muziek download websites zijn onveilig.

Als je gratis muziek download via download websites en mp3 zoekmachines dan is het verstandig om een goede virusscanner en adware software te installeren. Uit onderzoek van het ICP blijkt namelijk dat veel muziek download websites en mp3 zoekmachines malware en ongewenste software mee-installeren.

Lees hier je gratis muziek kunt luisteren zonder risico!

Verder bieden veel download websites betaalmogelijkheden voor het downloaden van muziek die creditcard-fraude in de hand werken. Het gratis downloaden van muziek via download websites op het internet is dan ook een serieus beveiligingsrisico volgens de onderzoekers

De muziekindustrie is blij met dit onderzoek. Volgens vertegenwoordigers van grote platenlabels is het gratis downloaden van muziek via download-websites zo gevaarlijk dat gebruikers maar beter legale alternatieven kunnen gebruiken voor het downloaden en luisteren van muziek.

Download-knoppen

Doorgewinterde bittorrent gebruikers kennen de bekende ‘download nu’ en ‘play now’ knoppen die op bittorrent-websites en mp3 zoekmachines staan. Dit soort knoppen doen niet wat ze beloven. In plaats van een download van de muziek die op de pagina aangeboden wordt installeren deze knoppen juist malware en adware op de computer van gebruikers.

Daarnaast leidden deze knoppen ook vaak naar websites die diensten aanbieden waarvoor betaald moet worden via creditcard. Doordat gebruikers deze gegevens invoeren komen creditcardgegevens, en andere privacygevoelige informatie, in handen van kwaadwillenden. En dat is iets wat je niet wil als je alleen maar een gratis liedje wil downloaden.

Het goede nieuws is gelukkig wel dat alle onderzochte websites voor muziek downloads en mp3-zoekopdrachten niet uit zichzelf malware en adware installeren. Voordat je dit soort software op je computer krijgt moeten gebruikers zelf expliciet toestemming geven voor het installeren van dit soort gratis software. Een ding is in ieder geval zeker.

Conclusie

Als jij behoort tot de mensen die gratis muziek downloaden van het internet dan kan een goede virusscanner absoluut geen kwaad. En installeer daarnaast natuurlijk ook een goede firewall en een malware en adware scanner als je toch bezig bent!

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.