Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Downloaden met Spotnet wordt steeds populairder

gratis-muziek-downloaden-spotnet

Spotnet

Gegevens van zoekmachine Google wijzen op een groeiende populariteit van downloaden met Spotnet. Google is ‘Spotnet’ namelijk de snelstgroeiende zoekterm van 2011 in Nederland.

Elk jaar publiceert Google in haar ‘Zeitgeist’ welke zoekopdrachten in een bepaald jaar het meest populair waren. Voor Nederland is ‘Spotnet’ dus de snelstgroeiende zoekterm. Ook ‘Hoe werkt spotnet‘ werd veelgezocht. De top 10 met meest populaire zoekopdrachten wordt aangevoerd door social media termen als Facebook en Hyves. Ook op Google, Hotmail en ING werd veel gezocht.

De snelst stijgende zoekopdracht is dus Spotnet. Ook de vraag ‘Hoe werkt SPotnet’ blijkt veelgezocht. Deze zin staat in de top 10 van meest gezochte hoe-vragen op de tweede plek. De groeiende populariteit van Spotnet lijkt vooral ingegeven door de sluiting van FTD afgelopen februari. Veel mensen die downloaden met FTD zijn overgestapt op de populaire en erg gebruikersvriendelijke tool die ontwikkeld wordt door Spotnet.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.