Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Downloaden via .com domein mogelijk strafbaar in Amerika

Verontrustend nieuws op tweakers.net vandaag. Het blijkt namelijk de Amerika bezig is met een wet waarin wordt vastgelegd dat mensen die via een.com domein illegale downloads aanbieden strafbaar worden in de Verenigde Staten. Deze vlieger zou zelfs opgaan als de server waarop de illegale downloads worden aangeboden in een ander land staat. De enige eis die Amerika stelt is dat de .com domein waarop de downloads worden aangeboden is geregistreerd is via VeriSign.

Aangezien die partij de enige is die .com domeinen registreert is in theorie dus iedereen die illegale downloads via een.com domein aanbiedt strafbaar. Aangezien enorm veel bittorrent, nzb, en andere p2p downloads verlopen via websites op een .com domein zal deze maatregel een vlucht naar andere domein extensies tot gevolg hebben.

Amerika is al begonnen met het sluiten van websites die illegale muziek, films en software downloads aanbieden. Een van de slachtoffers is in de Engeland gehoste site tvshack.com. Op deze site, die gerund wordt door een Brit, konden online tv-series gedownload en bekeken worden. De 23 jarige eigenaar van die download site vreest nu uitlevering naar Amerika, alhoewel hij in Engeland niet strafbaar bezig was.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.