Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Downloadwebsite Place2Home offline na schikking met Brein

Steeds meer websites voor het zoeken naar gratis muziek downloads verdwijnen. Het meest recente slachtoffer is de Usenet-indexer Place2Home.net. De site ging eergisteren van offline na een aanklacht van stichting Brein. Place2Home.net was te vergelijken met Place2Home.org. Die downloadsite ging vorig jaar offline nadat ook schikking met Brein werd getroffen.

Place2Home.net was een Nederlandstalig forum waar leden NZB bestanden naar populaire films, series en albums met elkaar deelden. Volgens recente cijfers had Place2Home.net meer dan 100.000 actieve leden die maandelijks vele duizenden NZB bestanden uitwisselden. Met een NZB bestand kun je eenvoudig bestanden downloaden van Usenet. Naast het NZB bestand heb je alleen een tool als Newsleecher nodig.

Place2Home.net stond al langer op de radar van Stichting Brein. Maar pas nadat deze instantie de n.a.w. gegevens van de beheerders in handen kreeg kon de site definitief worden gesloten. Of er geschikt is voor een geldbedrag en over de eventuele hoogte van dit bedrag is niks bekend. Op de site is momenteel een verklaring te lezen waarin alleen te lezen is dat de site offline is op last van stichting Brein.

Ben je op zoek naar een alternatief voor Place2Home.net? Je beste optie is dan Spotnet. Die tool is niet ideaal voor het gratis downloaden van muziek. Vooral het muziekaanbod op Spotnet is best beperkt. Een andere manier om op Usenet gratis muziek te downloaden is via tools die rechstreeks binaire nieuwsgroepen doorzoeken.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.