Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

ExtraTorrent sluit deuren voor Bittorrent downloaders

Na de sluiting van What.CD, KickAss en Torrentz.EU heeft ook ExtraTorrent besloten om de handdoek in de ring te gooien. De populaire website was goed voor miljoenen bezoekers maar lijkt toch bezweken onder de druk van de muziek- en filmindustrie.

De melding over de sluiting zoals deze op de site van ExtraTorrent te lezen is.

De melding over de sluiting zoals deze op de site van ExtraTorrent te lezen is.

ExtraTorrents laat door middel van bovenstaande verklaring weten te zullen stoppen met het aanbieden van torrent-bestanden voor muziek, series en films. Over de reden van de sluiting worden verder geen mededelingen gedaan. Wel lijkt het offline gaan van de site definitief: alle mirrors, back-ups en clones van de sites zijn namelijk ook verwijderd of off-line gegaan.

In een verklaring laat ExtraTorrents verder niks los over de redenen van de sluiting. Wel laat men weten dat gebruikers van de site beter geen gebruik kunnen maken van sites die claimen de database van ExtraTorrents in het bezit te hebben. Dit soort sites verspreiden namelijk vaak virussen en malware, aldus de beheerders.

Met de sluiting van ExtraTorrents verliezen mensen die graag muziek downloaden via Torrents en Magnet-links weer een website met een groot aanbod. Toch lijkt de sluiting van de grotere torrent-sites geen reden om minder te downloaden. Veel torrents en magnets voor muziek downloads worden nu op kleinere websites die gespecialiseerd zijn in een bepaald genre aangeboden.

 

 

 

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.