Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Faceboook maakt ontdekken en delen nieuwe muziek makkelijker

Vanaf vandaag heeft de iOS applicatie van Facebook een ingebouwde mogelijkheid om het delen en ontdekken van nieuwe muziek gemakkelijker te maken. Via Facebook Music Stories, zoals de nieuwe mogelijkheid heet, krijg je via Spotify, iTunes of Apple Music previews van maximaal 30 seconden te horen van voor jou interessante muziek. Of muziek interessant is voor jou wordt bepaald door je vrienden, mensen die die je volgt of pagina’s en artiesten die je een Facebook like hebt gegeven.

Facebook Music Stories

Facebook Music Stories

Het was al langer mogelijk om via je tijdlijn op de hoogte gebracht te worden van muziek die door je contacten werd beluisterd. Het luisteren naar deze muziek via Spotify, Apple Music of iTunes is wat deze functie echt nieuw maakt. Je hoeft de Facebook app niet meer te verlaten om de muziek die je wordt aangeraden te luisteren. Ben je enthousiast en wil je op basis van de preview de hele track luisteren of downloaden? Dan zul je daarvoor wel een van de muziekdiensten moeten gebruiken.

Facebook heeft de Music Stories mogelijkheid als eerste uitgerold voor iOS gebruikers. Heb je een iPad of iPhone dan zul je eerst de nieuwste update van de Facebook app moeten downloaden. Facebook liet in een verklaring weten momenteel te werken aan de dezelfde mogelijkheid voor de Facebook applicatie voor Android en Windows Phone. Of ook de webversie van Facebook de mogelijkheid tot het ontdekken van nieuwe muziek gaat krijgen is onduidelijk.

Meer aanbieders en muziek downloaden

Verder zullen de komende maanden nieuwe functies aan de Music app van facebook worden toegevoegd. Zo zullen meer streaming muziekaanbieders op ondersteuning kunnen rekenen. Verder zal het waarschijnlijk mogelijk worden om muziek te downloaden rechtstreeks uit de app via downloadwinkels zoals iTunes.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.