Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

FLAC muziek downloaden in nieuwe downloadwinkel

Muziek downloaden uit de Technics-tracks downloadwinkel.

Muziek downloaden uit de Technics-tracks downloadwinkel.

Goed nieuws voor mensen die graag muziek downloaden in hoge kwaliteit. Technics, een bekende fabrikant van high-end audio, is namelijk van plan om een nieuwe winkel voor muziek downloads te beginnen waar alleen hoge kwaliteit 24bits FLAC muziek te downloaden is. De downloadwinkel zal volgens het persbericht starten in januari 2015 en voorlopig alleen in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk te gebruiken zijn.

Technics werkt voor deze nieuwe downloadwinkel samen met 7Digital. Dit platform voor het kopen en downloaden van muziek (zowel gratis als betaald) is wel in Nederland actief. Of Technics Tracks ook in Nederland te gebruiken zal zijn is nog onbekend. Wel is duidelijk dat mensen die muziek downloaden  uit de Technics downloadwinkel deze muziek via een ‘digitale locker’ op verschillende apparaten kunnen luisteren. Om muziek te luisteren op bijvoorbeeld je smartphone of tablet kun je via deze locker al je muziek downloads benaderen.

Hoge kwaliteit FLAC

Flac is, net zoals mp3, een formaat voor muziekbestanden. Het verschil met MP3 is dat FLAC een veel hogere kwaliteit biedt. Zo zou er in de downloadwinkel van Technics tienduizenden tracks worden opgenomen met een samplerate van 192KHz. Daarnaast komt er ook een veel uitgebreidere collectie aan FLAC bestanden met een 44,1KHZ samplerate in de downloadwinkel. Vooral voor DJ”s en bedrijven die een eigen radio-station op internet aanbieden zijn dit soort muziek bestanden erg geschikt. Ook voor mensen die thuis een high-end stereo of hifi-installatie hebben zijn FLAC bestanden met hoge sample-rate’s aan te raden boven mp3 bestanden.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.