Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Goedkoop muziek streamen met Rdio

Goedkoop muziek streamen met Rdio.

Rdio

Rdio is een streaming muziekdienst die in een aantal landen is gestart met goedkope abonnementen voor het streamen van muziek.

Zoals je weet kosten normale abonnementen op streaming muziek diensten zoals Spotify of Deezer 10 euro per maand. Bij Rdio kun je nu muziek streamen voor slechts 4 euro per maand met de nieuwe abonnementsvorm Rdio Select.

Volgens een woordvoerder van Rdio vinden veel mensen 10 euro per maand te duur voor het streamen van muziek. Daarnaast maken maar weinig mensen optimaal gebruik van hun onbeperkte streaming mogelijkheden van andere muziekdiensten. Zij luisteren niet dagelijks naar muziek of luisteren maar enkele tracks per dag.

Daarom kent dit goedkope abonnement voor streaming muziek een grote beperking. In tegenstelling tot het onbeperkte abonnement dat ook bij Rdio afgesloten kan worden kunnen met Rdio Select slechts 25 tracks per dag gestreamt worden. Ook is het mogelijk om muziek te downloaden binnen de limiet van 25 tracks. Verder is het mogelijk om onbeperkt en zonder reclame te luisteren naar gepersonaliseerde radio-streams.

Nog niet in Nederland

Helaas is deze goedkope optie voor het streamen van muziek nog niet beschikbaar in Nederland. Waarschijnlijk zal het bedrijf de komende periode meer landen gaan aansluiten op Rdio Select. Houd gratismuziekdownload.nl in de gaten voor meer informatie over de beschikbaarheid van Rdio Select in ons land.

Rdio Select lijkt qua functionaliteit sterk op Spotify Unlimited. Deze goedkope Spotify variant werd vorig jaar stopgezet ten gunste van het nieuwe Spotify Free abonnement waarmee mensen gratis muziek kunnen streamen. Deze gratis variant van Spotify ligt onder grote kritiek. De stap van Rdio om een goedkoop abonnement aan te bieden lijkt dan ook een goede stap.

bron: tweakers / muziekstreamen.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.