Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Google brengt speaker met spraakbesturing uit

Zoekgigant Google lijkt momenteel te werken aan een speaker die je met stemcommando’s kunt besturen. Uiteraard kun je met de speaker muziek downloads afspelen maar Google is ook van plan om gebruikers met de speaker te laten zoeken op internet. Volgens geruchten zal de speaker eind dit jaar op de markt komen.

De speaker die Google maakt lijkt op de router die Google eerder al uitbracht. De vormgeving is in grote lijnen gelijk aan deze router en de speaker past prima binnen de visie van Google om meer zichtbaar te worden in de huiskamer. Nu is Google’s aanwezigheid vooral zichtbaar op smartphones, tablets en op internet.

De speaker lijkt vooral bedoeld voor het gebruik in combinatie met streaming muziekdiensten zoals Spotify, Apple Music en Google’s eigen All Access. Maar ook voor mensen die gratis muziek downloaden via Spotnet of andere downloadprogramma’s zal de speaker handig kunnen zijn. Het zal waarschijnlijk ook mogelijk worden om muziek te streamen binnen een thuisnetwerk.

De Google OnHub die in grote lijnen lijkt op de nog uit te brengen speaker.

De Google OnHub die in grote lijnen lijkt op de nog uit te brengen speaker.

De speaker van Google is een antwoord op de speaker die Amazon eerder dit jaar uitbracht. Met deze ‘Echo’ speaker is het al mogelijk om muziek te luisteren via een modern vormgegeven speaker die qua functionaliteit veel weg heeft van de Sonos speakers.

 

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.