Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Google draagt steentje bij tegen illegaal downloaden muziek

Zoekgigant Google heeft afgelopen week stappen genomen om het illegaal en gratis downloaden moeilijker te maken. Het bedrijf toont bij zoekopdrachten suggesties die het een bezoeker van Google makkelijker moeten maken om bepaalde informatie te vinden. Deze zogenaamde ‘autocomplete’ functie van Google toont tegenwoordig geen zoekwoorden meer die te maken hebben met illegaal downloaden van muziek. Zo zal bij een zoekopdracht naar ‘Pirate Bay’ niet meer de suggestie gegeven worden dat de gebruiker op zoek is naar Pirate Bay. Ook zoekwoorden als Bittorrent en allerhande termen gerelateerd aan Bittorrent worden niet meer getoond.

Gelukkig heeft Google sites als Pirate Bay en de Bittorrent pagina’s op internet niet uit haar resultaten gehaald. Een zoekopdracht naar Bittorrent muziek downloads leidt je gewoon naar een website waar je torrent bestanden kunt downloaden. Daarnaast is het grappig om te zien dat deze blokkade van Bittorrent downloads erg geforceerd is doorgevoerd. Zo wordt nog wel de suggestie ‘Bittorrentz.com’ getoond als je begint te typen met ‘Bittorr’. Dat kun je zien in onderstaand screenshot. Daarnaast is wel een beetje vreemd dat Google sites blokkeert in haar autocomplete. Zoals je kunt lezen in de handleiding muziek downloaden met google is het via de site van Google erg eenvoudig om heel veel gratis muziek te downloaden.

google-illegaal-downloaden

bittorrent zoeken google

Al met al een vreemde stap van Google, deze blokkade in de autocomplete functie van haar zoekmachine. Mensen die via Bittorrent muziek en andere bestanden willen downloaden weten toch wel welke sites ze willen bezoeken. Daarnaast werkt de autocomplete deels nog wel: spellingfouten en andere manieren van schrijven worden nog wel getoond.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.