Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Google haalt 75% meer links naar gratis muziek downloads offline

De aanpassingen die Google doorvoerde in haar algoritme waardoor downloadwebsites op de Google-resultatenpagina’s lager worden geplaatst heeft een ongewenst effect. De afgelopen weken kreeg het zoekbedrijf namelijk 75% meer verzoeken tot het verwijderen van links naar gratis muziek downloads. Ook voor websites die gratis films of tv-series aanboden groeide het aantal verwijdersverzoeken.

Google muziek downloaden verwijderingsverzoeken.

Google

In de laatste week van oktober groeide het aantal verzoeken tot het verwijderen van links naar illegale downloads naar maar liefst 11,7 miljoen. Dat is bijna het dubbele van het aantal verzoeken dat Google twee weken eerder ontving. Toen vroegen labels, artiesten en copyright-organisaties de verwijdering van 6,5 miljoen links aan. De week die daarop volgde werden 8 miljoen links met illegale muziek downloads aangemeld.

De reden voor de sterke groei zit hem in de verklaring die Google uit liet doen over de piraterij-aanpassingen in haar zoekmachine. De Google software kijkt nu namelijk naar het aantal verzoeken tot verwijdering van pagina’s binnen websites om te bepalen of een website wellicht illegale downloads aanbiedt. Is dat in voldoende mate het geval dan plaatst Google deze sites lager in haar resultatenpagina’s. Voor copyright-organisaties loont het nu de moeite om websites die illegale muziek, film of tv-serie downloads aanbieden aan te melden bij Google. Dit kan leiden tot een lagere ranking in Google.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.