Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Google ontvangt 100 miljoen verwijderingsverzoeken in eerste 3 maanden

Google heeft het ontzettend druk met het verwijderen van pagina’s uit haar index waarop illegale gratis muziek downloads worden aangeboden. De eerste drie maanden van dit jaar dienden copyright-organisaties meer dan 100 miljoen verzoeken tot het verwijderen van zulke pagina’s bij het zoekbedrijf in. Een enorm aantal als je weet dat in 2011 dagelijks rond de 100 verwijderingsverzoeken werden ingediend.

In de meeste gevallen verwijderd Google een pagina met daarop gratis muziek binnen enkele uren uit haar index. Gebruikers van Google kunnen deze pagina dan niet meer vinden via de zoekmachine. Verder gebruikt Google het aantal verwijderingsverzoeken die het voor websites ontvangt om deze sites te ranken in de zoekmachine. Hoe meer verwijderingsverzoeken hoe lager een website in Google terecht komt.

Geen Youtube wel 4Shared

Google houdt nauwkeurig bij welke websites vaak worden genoemd in de verwijderingsverzoeken die platenmaatschappijen indienen. De lijst met sites die veel illegale muziek downloads aanbieden wordt aangevoerd door 4Shared. Op deze site kunnen mensen gratis bestanden delen. 4Shared wordt veelvuldig gebruikt door mensen die gratis muziek downloaden. Maar ook voor films en tv-series worden sites als 4Shared veel gebruikt. Ook andere file-sharing websites staan in de top 10 met websites met veel illegale muziek.

De enige website die ontbreekt in het rijtje met veelgebruikte websites voor het delen van muziek- en filmbestanden is Youtube. Deze website is eigendom van Google en wordt daarom niet meegenomen in de statistieken. Het lijkt aannemelijk dat ook pagina’s binnen Youtube veel worden aangevraagd door copyrightright beschermers. Youtube is een van de websites die door mensen die gratis muziek willen downloaden veel gebruikt wordt (zeker in combinatie met Tubidy).

 

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.