Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Google: tegengaan illegaal muziek downloaden hangt samen met prijs en beschikbaarheid

De Australische tak van Google heeft in een brief aan de Australische regering laten weten dat de kern van illegaal downloaden ligt bij de prijs en beschikbaarheid van legale downloads. Veel mensen willen wel betaald muziek downloaden maar hebben daar te weinig mogelijkheden voor.

Ook is de prijs van legale muziek downloads aan de hoge kant. Willen regeringen echte oplossingen bedenken om piraterij tegen te gaan dan zal gewerkt moeten worden aan oplossingen waarbij gekeken wordt naar de prijs en beschikbaarheid van legale alternatieven.

De Australische regering worstelt, net zoals vele andere regeringen, met het grote aantal mensen die gratis muziek downloaden van het internet. In een poging om beter beleid te krijgen om het illegaal downloaden van muziek en films tegen te gaan heeft de Australische regering vorig jaar geprobeerd om samen met grote partijen zoals Google te komen tot goede afspraken.

Als reactie op deze uitnodiging liet Google in een uitgebreide brief weten dat beperkende maatregelen om illegaal downloaden tegen te gaan volgens hen juist illegaal downloaden in de hand werkt. Volgens Google ligt een groot deel van de oplossing tegen piraterij in het verbeteren van de mogelijkheden om legaal muziek te downloaden en te luisteren.

Regeringen hebben een belangrijke taak in het verbeteren van die mogelijkheden. Juist zij beschikken over het geld en de mogelijkheden om het bedrijven gemakkelijker te maken te innoveren, aldus Google. Of deze mening van Google Australie ook geldt ook voor andere vestigingen van het zoekbedrijf is onbekend.

Wel lijkt het erop dat Google geen zin heeft in het verder doorvoeren van mogelijkheden tot het tegengaan van illegaal downloaden door het verwijderen van sites en pagina’s binnen haar index. Bron: Torrentfreak.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.