Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Gratis al je muziek online opslaan bij Stack

Als je een grote collectie aan mp3 bestanden op je computer hebt staan die je ook graag op andere apparaten wil openen dan heb je een aantal opties. Je kunt je muziek opslaan op een USB-schijf of je kunt een NAS in je thuisnetwerk hangen om daar je muziek downloads op te slaan. Maar als je dan onderweg muziek wil luisteren dan kan dat niet. Handiger is het daarom om je muziek online op te slaan. 

Online muziek opslaan kan bij een aantal bedrijven en aanbieders. Onder andere Google, Amazon, Dropbox en Microsoft bieden online opslag van bestanden aan. Bij al deze bedrijven kost het online opslaan van bestanden geld. Gelukkig is er nu in Nederland een aanbieder van online opslag waarbij je tot 1TB aan bestanden gratis kunt opslaan.

Bij Stack, een merk van Transip (een grote hostingprovider), kan iedereen tot 1 terabyte aan gegevens opslaan in de cloud. Wil je muziek opslaan en deze onderweg openen? Dan kun je Stack hiervoor gebruiken. Met een speciale applicatie voor iOS en Android en via een desktop app kun je heel makkelijk muziek downloads opslaan en later weer openen.

Online muziek opslaan bij Stack

Online muziek opslaan bij Stack

Stack kent verder weinig beperkingen. Zo maakt het niet uit hoe groot de bestanden zijn die je opslaat en ook de extensie en het soort bestand maken niets uit. Verder worden je mp3 bestanden opgeslagen in Nederland en kan niemand er zonder wachtwoord zomaar bij. Stack gebruikt heel sterke beveiliging voor het opslaan van je gegevens.

Stack is gratis te gebruiken voor iedereen met een uitnodigingscode (‘invite’). Deze invite kun je aanvragen via de Stack website. Wil je meer ruimte? Dan biedt Stack ook abonnementen voor 2 en 10 terabyte aan opslagruimte. Voor mensen die af en toe muziek downloaden en deze gratis op willen slaan in de cloud is 1TB echter ruim voldoende.

 

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.