Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Gratis muziek downloaden: Beatles meest populair

Muziek van de Beatles wordt het meest illegaal gedownload

De Beatles zijn nog steeds populair.

Volgens een nieuwsbericht op de website van de Volkskrant is het niet muziek van Rihanna, Eminem, Drake of Lady Gaga die het meest gratis en illegaal gedownload wordt. Volgens een onderzoek dat in het bericht wordt aangehaald is het namelijk muziek van de Beatles die wereldwijd het meest illegaal van het internet wordt gedownload.

De organisatie die het onderzoek uitvoerde is MUSO, een copyrightwaakhond. Volgens de organisatie verwijderde het bedrijf bijna 200.000 bestanden van het internet waarin illegaal muziek van de Beatles werd aangeboden. Naast torrent bestanden met volledige albums van de Beatles werden ook websites verwijderd die muziek van de Beatles illegaal stramen. Elk van deze 200.000 bestanden met muziek van de Beatles zou gemiddeld zo’n 1000 keer gratis gedownload of beluisterd zijn.

Naast muziek van de Beatles wordt ook veel muziek van andere oude bands en artiesten veelvuldig gratis download. Volgens MUSO is ook muziek van Bob Marley, Cliff Richard, Led Zeppelin en Fleetwood Mac erg populair onder mensen die gratis muziek downloaden.

De hoge positie van de Beatles in de lijst met meest populaire gratis muziek downloads lijkt logisch. Tijdens het bestaan van de band, in de jaren 60 tot 1970, waren de Beatles al erg populair. Toen de band stopte bleef haar muziek tot de verbeelding van veel mensen spreken. De Beatles zijn nog altijd de bestverkopende band aller tijden.

Muziek van de Beatles exclusief in iTunes

Wil je muziek downloaden van de Beatles? Dan ben je aangewezen op iTunes. De nabestaanden van John Lennon en de nog levende bandleden hebben namelijk een exclusieve deal gesloten met iTunes. De enige plek op het internet waar je Beatles muziek kunt downloaden is dus via dat programma.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.