Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Gratis muziek downloaden via nieuwe Youtube muziekdienst

youtube gratis muziek downloaden app

Youtube

Volgens diverse bronnen op internet werkt Youtube aan een muziekdienst waarmee gebruikers gratis muziek kunnen luisteren op smartphones en tablets. Naast een gratis versie zou Youtube ook werken aan een betaalde variant waarmee gebruikers onbeperkt en zonder reclame muziek kunnen downloaden om deze op een later moment te luisteren.

Gericht op smartphones

De nieuwe muziekdienst van Youtube zou volgens de geruchten, die de Amerikaanse website Billboard via diverse bronnen binnenkreeg, richt Youtube zich met deze nieuwe dienst vooral op mobiele gebruikers. Zij krijgen via een nieuwe applicatie voor Android en Apple iPhone toegang tot de enorme collectie aan muziek die op Youtube beschikbaar is.

De dienst zou vergelijkbaar zijn met Google┬┤s All Access streaming muziekdienst. In tegenstelling tot die muziekdienst zou de nieuwe Youtube muziek dowload dienst wel gratis te gebruiken zijn. In ruil voor het gratis luisteren van muziek krijgen gebruikers echter wel reclame te zien en te horen. Daarnaast werkt de nieuwe dienst voor het downloaden en luisteren van muziek uitsluitend op basis van video.

Met de betaalde dienst van Youtube is het ook mogelijk om muziek te downloaden naar smartphones en tablets om deze op een later moment offline af te spelen. Volgens de geruchten zou een abonnement op deze nieuwe muziekdienst rond de 10 dollar per maand gaan kosten. Daarnaast zouden gebruikers via de betaalde applicatie ook muziek kunnen downloaden en luisteren via Google Glass. Of dit waar is blijft nog even afwachten. Google wilde niet reageren op vragen over dit soort claims.

Over de precieze functionaliteit van de nieuwe streaming muziekdienst, waarmee je dus na betaling ook gratis muziek kunt downloaden, is verder nog weinig bekend. Naar verwachting zal Google via Youtube snel een aankondiging doen over deze nieuwe muziekdienst. Uiteraard lees je dan meer op gratismuziekdownload.nl.

2 reacties aanGratis muziek downloaden via nieuwe Youtube muziekdienst

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.