Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Gratis muziek downloaden wordt steeds lastiger

Het illegaal gratis muziek downloaden wordt steeds lastiger gemaakt door diverse instanties en overheden. Dat ook het legaal downloaden van gratis muziek daarmee moeilijker wordt lijkt niemand zich te realiseren. Een nieuwe verdrag tegen illegaal muziek downloaden, het Acta verdrag, gaat nu eerst langs het Europese Hof. Misschien dat daar mensen zitten die het mensen die gratis muziek downloaden weer wat gemakkelijker maakt.

De wens van het Europees parlement om de ACTA wet, die dus het gratis muziek downloaden strafbaarder maakt, niet langs het Europees hof te laten gaan is door de Europese commissie naast zich neergelegd. Die heeft namelijk besloten de ACTA wet wel eerst te laten ratificeren door het Europees hof. Dit heeft grote gevolgen voor deze wet tegen het gratis downloaden van muziek en andere media, de wet kan namelijk grote vertraging oplopen.

Het Europees hof mag zich over de ACTA wet buigen om meer duidelijkheid te krijgen over de precieze gevolgen van deze nieuwe wet. Een van de gevolgen is bijvoorbeeld dat alle downloaders, dus mensen die illegaal en legaal gratis muziek downloaden, over een kam geschoren worden. Dat lijkt de Europese Commissie een stap te ver gaan. In eerste instantie leek de wet aangenomen te worden maar nieuwe inzichten heeft de Europese commissie doen besluiten toch eerst langs het Hof te gaan.

De ACTA wet moet het overheden makkelijker maken om op te treden tegen alle vormen van piraterij op het internet. Zo zal onder meer het gratis muziek downloaden worden aangepakt. Ook mensen die legaal films, media of software downloaden, moeten zich zorgen gaan maken. Door de gang langs het Europees hof is een ding zeker: het duurt nog minimaal een anderhalf jaar voordat het ACTA verdrag zal worden aangenomen.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.