Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Gratis muziek luisteren in je browser met Spotify

Spotify ken je uiteraard van de muziek applicatie waarmee je gratis muziek op je computer en laptop kunt luisteren. De populaire software laat je daarnaast tegen betaling muziek luisteren op je mobiele apparaten. Zo worden iPhone, iPad en Android ondersteund met die gratis software.

Volgens een Amerikaanse website komt de streaming-dienst deze week echter met een versie van de software om gratis muziek te luisteren in je browser. Met deze browser-versie wordt het mogelijk om gratis muziek te luisteren in je browser, net zoals dat nu al kan via bijvoorbeeld Grooveshark. De versimpelde versie van de desktop-software van Spotify die in je browser zal werken is beschikbaar voor mensen met en mensen zonder Spotify abonnement.

Spotify heeft zelf deze bètaversie van haar browser-versie van de software nog niet aangekondigd maar volgens de Verge zal dat vandaag of anders morgen gebeuren. In het screenshot dat die website van de interface van Spotify in je browser heeft zijn een aantal elementen uit de software voor je computer bewaard gebleven. Zo is het mogelijk om muziek te zoeken en ook de radio-knop is aanwezig.

Spotify in je browser

De interface van Spotify waarmee je volgens de geruchten gratis muziek kunt luisteren via internet.

Zowel abonnee’s als niet abonnee’s kunnen gebruik maken van de Spotify web-versie om gratis muziek te luisteren op internet. Interessant is echter wel of de webversie van Spotify zal werken op iPhones en Android smartphones. Die groep gebruikers moeten nu namelijk betalen om met Spotify muziek te streamen. Een gratis webversie van Spotify zal ongetwijfeld abonnees kosten. Aan de andere kant is al wel duidelijk dat mensen die geen Spotify abonnement hebben commercials en banners te zien zullen krijgen.

De komende maand zal de webversie van Spotify uitgerold worden. Dan zal blijken of de dienst echt voor iedereen die gratis muziek wil luisteren dat met Spotify via internet kan doen.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.