Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Gratis muziek luisteren met Winamp software

Als je veel gratis muziek download van het internet die je op je computer of laptop wilt afspelen dan heb je goede software nodig. Een van de programma’s die hier op de redactie vaak gebruikt wordt om gedownloade muziek af te spelen is Winamp. Over deze software hebben wij in het verleden dan ook al eerder geschreven. Vandaag bracht het ontwikkelteam achter de Winamp software de achste bèta uit van de nieuwe versie van Winamp.

Net zoals eerdere versies van Winamp is deze nieuwe versie te downloaden in verschillende soorten. Zo is er de gratis versie die als ‘lite’ gedownload kan worden. Deze gratis versie is uitsluitend bedoeld om muziekbestanden af te spelen. Als je veel gratis muziek download in bijvoorbeeld mp3, wav of ogg formaat dan is deze versie prima geschikt om deze muziek gratis te luisteren.

Ook video

Als je naast mp3 muziekbestanden ook video wilt afspelen dan zul je de full-versie moeten downloaden. Ook deze versie is gratis en biedt naast functionaliteit voor het afspelen van muziek ook ondersteuning voor het gratis afspelen van video.

Wil je naast muziek luisteren en film afspelen ook cd’s rippen en branden, muziekbestanden coderen van bijvoorbeeld mp3 naar wav of videobestanden in HD kwaliteit afspelen dan ben je aangewezen op de pro versie van Winamp. Deze versie is niet gratis te downloaden maar kan alleen gebruikt worden tegen betaling van € 15,50

Muziek in de cloud

Vanaf versie 5.7 van Winamp biedt de software ook de mogelijkheid om muziek op te slaan in de cloud. Dit betekent dat je na het muziek downloaden met bijvoorbeeld Spotnet of uTorrent deze opslaat in de cloud van Winamp. Via deze cloud en software op je Android smartphone of tablet kun je vervolgens muziek luisteren terwijl je onderweg bent. Je creëert op deze manier je eigen gratis streaming muziek service.

Wil je Winamp zelf proberen om je gedownloade muziek gratis af te beluisteren? Je vindt alle informatie over deze gratis software op Winamp.com.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.