Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Gratis muziek luisteren op iPhone en Android via Deezer

Gratis Deezer - muziek luisteren

Gratis Deezer.

Toen Spotify enige tijd geleden begon met het aanbieden van gratis muziek streaming voor gebruikers van de muziekdienst op iPhone en Android was de verwachting al dat concurrenten van snel zouden volgen. Die verwachting werd vandaag waarheid toen muziek streaming dienst Deezer aankondigde dat in de nieuwe versie van iPhone software van Deezer gratis muziek beluisterd kan worden.

Wil jij gewoon gratis Spotify? Lees hier hoe dat werkt!

Net zoals bij Spotify kun je bij Deezer niet alle muziek gratis luisteren. Gratis muziek luisteren via Deezer kan alleen door af te stemmen op Flow, een gepersonaliseerd radio-station dat gratis muziek streamt die jij leuk vindt. De muziek die Flow aanbiedt wordt samengesteld op basis van je luistergedrag en de liedjes in je Deezer-favorieten.

Gratis muziek luisteren met Deezer Flow.

Gratis muziek luisteren met Deezer Flow.

Hoe moet je gratis muziek luisteren via Deezer?

Om toegang te krijgen tot de gratis muziek in Deezer moet je allereerst de iPhone en Android applicatie voor Deezer opstarten. Je komt dan binnen op de Hear-This pagina. In de bovenste helft van dit scherm vind je Flow. Om gratis muziek te luisteren volstaat nu een druk op deze knop om Flow op te starten en om gratis muziek te streamen met Deezer.

Een tweede manier om gratis muziek te luisteren via Deezer is door via de pagina Radio’s te navigeren naar een van de radiostations. Deze radio-zenders zijn gerubriceerd op basis van bepaalde muziek-thema’s. Zo kun je bijvoorbeeld luisteren naar muziek per festival. Ook kun je muziek luisteren binnen een zender op basis van jouw favoriete artiesten of bands.

Ook gratis zijn de muziek-tips van Deezer. Via het tabblad Ontdekken kun je gratis muziek luisteren die door de redactie van Deezer is geselecteerd. Alle muziek die je hier terugvindt, ongeacht de vraag of het een liedje of volledig album is, kun je gratis streamen naar je iPhone, iPad en Android smartphone.

Muziek downloaden met Deezer

Gratis Deezer is alleen te gebruiken als het je niet uitmaakt wat voor muziek je precies hoort. Ook als je graag muziek wil downloaden via Deezer heb je niets aan de gratis versie voor iPhone en iPad. Met een betaald Premium Plus abonnement op Deezer kun je voor 10 euro per maand (afgerond naar boven) onbeperkt muziek luisteren, muziek downloaden en afspeellijsten opslaan. Daarnaast heb je met de betaalde Deezer variant ook muziek in hoge kwaliteit en natuurlijk geen reclame terwijl je luisteren.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.