Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Gratis muziek streamen met WeFre

Gratis muziek met WeFre

Gratis muziek met WeFre

WeFre is een nieuwe online muziekdienst waar gebruikers volledig gratis muziek kunnen streamen zonder dat er tussendoor reclames te horen zijn. De nieuwe muziekdienst werd een week geleden online gezet en was gelijk een enorm succes. Helaas was het succes zo groot dat de dienst inmiddels weer offline is.

Volgens de site van WeFre is het offline gaan van de gratis dienst van tijdelijke aard. Het grote succes, 16000 nieuwe gebruikers in zeer korte tijd, in combinatie met de enorme media aandacht zou de servers van de dienst overbelasten. Volgens de ontwikkelaars zal de muziekdienst zeer binnenkort weer beschikbaar komen.

Of het verhaal over het offline gaan van WeFre klopt is onduidelijk.  Het lijkt er namelijk sterk op dat de dienst gestopt is onder druk van de muziekindustrie. Het gratis streamen van muziek is namelijk iets waar veel artiesten en labels problemen mee hebben: zij verdienen niets met hun werk als gratis muziekdiensten deze aanbieden.

Wefre voordat dat de muziekdienst offline ging.

Wefre voordat dat de muziekdienst offline ging.

Hoe werkt het?

Wefre claimt zelf dat het luisteren van muziek via de dienst volledig legaal is. De site haalt informatie over muziek op via de website van Spotify. Via streaming video-websites zoals Youtube en Dailymotion zocht de dienst vervolgens muziek op bij deze informatie. Gebruikers konden deze muziek beluisteren via de website.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.