Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Gratis muziek streamen via Rdio

Gratis muziek streamen met Rdio

Rdio.com

Muziek streaming is booming business. In Nederland zijn momenteel een aantal aanbieders actief op deze markt. Denk aan Spotify, Deezer en Ziggo. Toch ziet muziekstreamingdienst Rdio mogelijkheden in ons land. Als je namelijk klant wordt van dat bedrijf mag je de eerste 6 maanden gratis muziek luisteren uit de catalogus van Rdio.

Rdio biedt de aanbieding voor het gratis streamen van muziek beschikbaar in 15 landen. Daaronder zijn dus ook Nederland en Belgie. Helaas betreft het aanbod van Rdio niet het onbeperkt gratis streamen van muziek. Het bedrijf heeft namelijk een aantal restricties ingebouwd waardoor onbeperkt muziek streamen niet mogelijk is.

Rdio is begonnen met het aanbieden van gratis streamen om zo internationaal te kunnen doorgroeien. In Amerika, waar het bedrijf al langer muziek streaming aanbiedt, bestond de mogelijkheden voor het gratis streamen van muziek al geruime tijd. Daar leidde het 6 maanden gratis streamen van muziek blijkbaar voor meer gebruikers van de muziekdienst, die overigens geen mogelijkheden biedt voor het downloaden van muziek.

Rdio is een grote muziek streaming dienst. Het bedrijf beheert een muziekcollectie van ongeveer 18 miljoen liedjes. Grote concurrent is uiteraard Spotify. In tegenstelling tot die streamingdienst biedt Rdio geen gratis abonnementen. Rdio laat je de eerste 6 maanden gratis muziek luisteren, daarna moet je als gebruiker een betaald abonnement afsluiten. Dit kan al vanaf 5 euro per maand. Om ook naar mobiele apparaten (iPhone, iPad, smartphone) te kunnen streamen is, net zoals bij concurrent Spotify, een betaald abonnement benodigd.

Wil je meer informatie over de Rdio muziek streaming dienst? Bezoek dan de website van het bedrijf. Ook lees je daar hoe de dienst precies werkt, hoe je gratis muziek kunt luisteren en waarom muziek downloaden niet tot de mogelijkheden behoort.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.