Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Gratis Online de Top 2000 luisteren en terugluisteren

De top 2000 van Radio 2 kun je gratis online luisteren en terugluisteren

Gratis top 2000 luisteren

De laatste dagen van het jaar staan op de redactie van gratismuziekdownload.nl natuurlijk in het teken van de Top 2000. De top 2000 is de jaarlijkse terugkerende hitlijst van radio 2 waar luisteraars kunnen bepalen wat de beste liedjes aller tijden zijn.

De top 10 van de leukste liedjes in de top 2000 is natuurlijk weinig verrassend. Pink Floyd, Metallica, Queen en Led Zeppelin staan om de beurt op de eerste plek van de top 2000 hitlijst. Leuke liedjes van artiesten die vandaag de dag grote bekendheid genieten vind je in het algemeen niet terug in de hogere regionen van de lijst. Een paar uitzonderingen zijn natuurlijk Adele, Coldplay en Robbie Williams.

De top 2000 is uiteraard gratis te luisteren via je FM radio. Daarnaast heeft Radio 2 een speciale website waar je live gratis radion kunt luisteren. Handig is dat daarnaast ook live te volgen is welke track er op dat moment gespeeld wordt en welke plek dat liedje op de hitlijst inneemt. Het enige dat je nodig hebt om de muziek uit de top 2000 op je computer of laptop te luisteren is een moderne webbrowser en een goed stel speakers die zijn aangesloten op je computer.

Heb je nu een bepaald liedje gemist in de top 2000? Dan is er nog geen man overboord. Uiteraard kun je proberen om dat liedje gratis te downloaden. Ook is het mogelijk om via de speciale ’terugluister’ website de top 2000 terug te luisteren. Dat terugluisteren gaat via internet en is helemaal gratis. Jammer is dat je de terugluister-tracks niet gratis kunt downloaden. Wel is het mogelijk om elk liedje uit de top 2000 online te luisteren, zolang je maar weet in welk uur dat liedje werd gespeeld.

De website waar je gratis muziek kunt luisteren uit de Top 2000 vind je via deze link. Wil je meer informatie over de Top 2000 lijst of wil je weten hoe de top 10 er dit jaar uitziet? Ook die informatie vind je op de website van Radio 2.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.