Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Gratis Spotify wellicht in aangepaste vorm

Wordt Spotify Free aangepast om tegemoet te komen aan de wensen van labels en artiesten?

Wordt Spotify Free aangepast om tegemoet te komen aan de wensen van labels en artiesten?

Spotify lijkt van plan te zijn om de gratis versie van de streaming muziekdienst aan te passen. Nu is het nog mogelijk om onbeperkt muziek te streamen via Spotify Free, de nieuwe versie zal na drie maanden stoppen waarna gebruikers alleen nog muziek kunnen streamen via een betaald abonnement op Spotify.

Spotify Free, de gratis versie van Spotify, ligt al langere tijd onder vuur. Populaire artiesten (waaronder Taylor Swift) halen hun muziek van Spotify omdat ze vinden dat ze te weinig verdienen op het moment dat mensen hun muziek gratis streamen. De enige manier waarop Spotify verdient aan het gratis streamen van muziek is via audio-reclames.

Ook platenmaatschappijen zijn geen fan van de gratis versie van Spotify. Zeker nu Apple heeft laten weten aan een eigen online muziek dienst te werken die zeer beperkte gratis mogelijkheden biedt lijken platenmaatschappijen Spotify de rug toe te keren.

De aanpassing in het gratis model van Spotify lijkt plaats te vinden onder druk van labels en artiesten. Zelf is Spotify namelijk overtuigd van de noodzaak van een gratis versie van haar dienst: hoe meer mensen gebruik maken van Spotify hoe meer betaalde abonnementen men verkoopt.

Of Spotify haar gratis dienst echt gaat aanpassen is voorlopig nog niet duidelijk. Het bedrijf zelf ontkent momenteel dat er een limiet gaat komen op de hoeveelheid dagen die mensen gratis kunnen streamen met Spotify. Bron: BGR.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.