Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Hoe moet je muziek downloads branden op CD?

Een muziek cd branden met Burnaware

Burnaware

Steeds meer mensen luisteren op hun smartphone, iPhone of tablet naar de muziek die ze downloaden. Daarnaast worden muziek downloads steeds meer afgespeeld via mediaspelers en muziek-systemen waarmee je via wifi of een LAN netwerk muziek kunt streamen.

Toch zijn er nog genoeg scenario’s te bedenken waarbij het branden van een cd met daarop je muziek downloads de enige mogelijkheid is om naar je muziek te luisteren. Met de Burnaware software is het branden van een cd met daarop je muziek downloads erg eenvoudig.

Nieuwe versie van Burnaware

Deze week kwam er een nieuwe versie uit van de Burnaware versie. Uiteraard kun je met deze nieuwe versie cd’s, dvd’s en blu-ray’s branden met daarop film of muziek bestanden. Wil je ook muziek rippen of een directe kopie van een dvd of muziek dan zul je een licentie moeten kopen. Die functionaliteit zit namelijk niet in de gratis versie van Burnaware. Een licentie kost tussen de 30 en 40 dollar, afhankelijk van de functies die je nodig hebt.

Het branden van een  muziek-cd of mp3-cd met Burnaware is een fluitje van een cent. Start het programma op, kies voor het maken van een nieuwe (audio) cd en selecteer vervolgens de bestanden die je wil branden. Vergeet niet om aan te geven of je graag een muziek- of mp3 cd wil branden.

De mogelijkheden van de burnaware software zijn groot. Cd's branden, rippen en kopieren.

De mogelijkheden van de burnaware software zijn groot. Cd’s branden, rippen en kopieren.

Je kunt met Burnaware muziek-cd’s branden die je op een normale cd-speler kunt afspelen. Ook is het mogelijk om een mp3-cd te branden, deze kun je alleen afspelen op apparaten die ondersteuning bieden voor het afspelen van mp3-cd’s. Denk daarbij aan computers, laptops en bepaalde types auto-radio’s.

Meer informatie over het branden van een dvd, muziek-cd of mp3-cd met de Burnaware software vind je hier. Ook vind je op de Burnaware website meer informatie over de mogelijkheden van dit programma voor het branden van muziek nadat je deze hebt gedownload. Wil je muziek downloaden om deze later te branden? Lees dan een van de handleidingen op deze site waar je kunt lezen hoe je precies gratis muziek download van het internet.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.