Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Huawei introduceert speciale tablet voor liefhebbers van muziek

Huawei introduceert tablet om muziek te luisteren.

Huawei introduceert tablet met vier speakers die zeer geschikt is om muziek te luisteren.

In Las Vegas is de CES weer losgebarsten. Op dit evenement introduceren alle grote fabrikanten van consumentenelektronica nieuwe tv’s, smartphones, tablets en andere gadgets. Een van die fabrikanten is Huawei. De maker van smartphones en tablets verrast de wereld met een tablet die erg geschikt is om muziek te luisteren.

Vooral de vier speakers die de tablet standaard aan boord heeft maken van deze tablet het ideale apparaat om muziek te luisteren. Dat deze vier speakers Clari-Fi modellen zijn van fabrikant Harman Kardon helpt natuurlijk erg mee. Volgens Huawei zorgen de speakers voor een muziekervaring die op geen enkele andere tablet momenteel mogelijk is.

Ook de andere specs van deze tablet zijn indrukwekkend. Zo heeft de tablet een scherm dat ruim 2000 drukpunten herkent. En dat is fors meer dan tablets van concurrerende aanbieders. Verder is het scherm voorzien van een full-HD resolutie waardoor ook het kijken van muziekvideo’s in hoge kwaliteit geen enkel probleem is.

De Huawei M2, zoals de tablet officieel  heet, is verkrijgbaar in een aantal modellen. Het goedkoopste zal in dollars $349 kosten. Een duurder model zal in Amerika voor $469 in de schappen liggen. Wat de prijzen in Europa gaan worden is nog niet bekend.

Voor mensen die veel muziek downloaden en deze muziek graag luisteren op een tablet, zonder dat andere mensen daar last van hebben, lijkt de M2 een prima keuze. De geluidskwaliteit zal echter in het niets vallen bij een muziekspeler van bijvoorbeeld Sonos of een hifi/stereo installatie.

meer info: Harman Kardon.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.