Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Idagio: gratis muziek downloaden en streamen voor klassiekliefhebbers

Idagio: gratis klassieke muziek streamen

Idagio: gratis klassieke muziek streamen

Liefhebbers van klassieke muziek vinden langzaam de weg naar internet. Wil je gratis klassieke muziek downloaden dan kan dat met een van onze handleidingen, gebruik hiervoor bijvoorbeeld Spotnet of Frostwire.

Sinds deze week is het ook mogelijk gratis muziek te streamen binnen een groot aantal klassieke genres. De app die je hiervoor nodig hebt heet Idagio en deze biedt uitsluitend gratis klassieke muziek.

Alleen voor iOS

Momenteel is Idagio alleen beschikbaar voor bezitters van een iPad of iPhone. De applicatie is namelijk speciaal gemaakt voor iOS. Of andere besturingssystemen voor mobiele apparaten (Windows 10, Android) beschikbaar komen zal afhangen van het succes van Idagio.

Idagio

Idagio: alleen muziek streamen op iOS

Idagio: alleen muziek streamen op iOS

Idagio wordt ontwikkeld in Berlijn. De dienst is nieuw maar heeft weinig concurrentie. Alle streaming aanbieders die momenteel hun diensten aanbieden hebben ook klassieke muziek in hun bibliotheken maar geen enkele aanbieder richt zich uitsluitend op klassieke muziek

Idagio doet dat dus wel: liefhebbers van klassiek kunnen via iOS muziek streamen die gespeeld wordt door gerenommeerde orkesten en bekende solisten. Het aanbod aan klassieke muziek via Idagio bestaat momenteel uit enkele duizenden uren. Daarbij moet vermeld worden dat Idagio dagelijks nieuwe muziek toevoegt aan haar bibliotheek.

Naast een grote collectie aan klassieke muziek die on-demand kan worden beluisterd biedt Idagio ook andere mogelijkheden. Zo is er een weblog met daarop wekelijkse updates rondom nieuwe muziek die via Idagion online is gekomen. Ook zijn er afspeellijsten die muziek aanbieden die past bij een van de 16(!) stemmingen die er volgens Idagio zijn.

Downloaden?

Muziek downloaden is momenteel niet mogelijk met deze nieuwe app. De ontwikkelaars overwegen momenteel om een Premium versie van de app te maken die het wel mogelijk maakt om tegen betaling klassieke muziek te downloaden.

Ook zal deze betaalde versie geen reclame bevatten en worden andere toevoegingen aan de app overwogen. Zo zal de kwaliteit van de muziek-streams in de premium app hoger liggen dan in de gratis applicatie.

 

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.