Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Kickass Torrents offline; eigenaar opgepakt en aangeklaagd

Kickass Torrents is offline.

Kickass Torrents is offline.

Kickass Torrents, de populairste website voor het downloaden van torrents, is offline. Gisteren haalde de Amerikaanse justitie de site offline nadat de eigenaar in Polen werd opgepakt. Artem Vaulin werd tegelijkertijd ook nog eens aangeklaagd in Amerika vanwege het op grote schaal mogelijk maken van inbreuk op het auteursrecht.

In een verklaring laat de Amerikaanse justitie weten dat Tirm, zoals de oprichter van Kickass ook wel genoemd wordt, wordt aangeklaagd vanwege zijn bemoeienis met de website die op grote schaal meewerkt aan het illegaal verspreiden van muziek- en filmbestanden. Verder zijn ook een groot aantal domeinnamen in beslag genomen en wordt Tirm beschuldigd van witwassen.

Kickass Torrents is sinds de problemen die de Pirate Bay heeft de grootste site voor het downloaden van torrents om muziek, films en tv-series te downloaden. Volgens cijfers uit het persbericht trekt KAT meer dan 50 miljoen maandelijkse bezoekers. De reclame inkomsten van de site bedragen op jaarbasis tussen de 10 en 20 miljoen euro. Muzieklabels, filmmaatschappijen, artiesten en andere mensen die hun geld verdienen in de entertainmentindustrie hebben rond de 1 miljard aan schade geleden door Kickass Torrents.

Kickass Torrents werd ontmanteld door een Amerikaanse afdeling van justitie die zich bezighoudt met het bestrijden van inbreuk op het auteursrecht. Deze afdeling besloot op basis van een aantal onregelmatigheden tot vervolging over te gaan. Het belangrijkste argument om de site offline te halen was het niet verwijderen van met copyright beschermd materiaal na het versturen van een DCMA aanvraag.

 

 

 

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.