Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Kickass torrents offline na inbeslagname domeinnaam

Een van de meest populaire Bittorrent websites voor mensen die gratis muziek downloaden is, zeker na het offline gaan en gedeeltelijk weer terugkomen van de Pirate Bay, natuurlijk Kickass Torrents. Helaas voor de trouwe gebruikers van die site: de domeinnaam waaronder Kickass bereikbaar was is in beslag genomen door de registrar die .SO domeinnamen uitgeeft.

Kickass Torrents was lange tijd bereikbaar via de .SO extensie. Deze extensie is het eigendom van Somalië, het land besteedde de uitgave van .SO domeinen echter uit aan een derde partij. Deze partij heeft vanochtend de domeinnaam waarop Kickass bereikbaar was in beslag genomen. Ook een tweede domein waarop internetters op zoek naar gratis muziek downloads terecht konden is in beslag genomen.

Kickass Torrents Offline.

Kickass Torrents Offline.

Online met andere extensie

In een reactie liet Kickass weten in de loop van maandag of dinsdag terug online te komen onder een andere domeinnaam. Het bedrijf achter Kickass torrents heeft een groot aantal domeinnamen met exotische extensies in bezit: de download website voor torrents zal via de .TO domein weer online komen. Deze extensie wordt beheerd door een bedrijf dat is ingehuurd door het eiland Tonga, of zij zich veel zullen aantrekken van copyright organisaties is nog even wachten.

Na de Pirate Bay is Kickass de tweede grote Bittorrent website die offline ging. De Pirate Bay verdween nadat de politie de servers in beslag nam. De problemen voor Kickass zijn kleiner: veel copyright-organisaties proberen om domeinnamen waarop Bittorrent websites draaien in beslag te nemen. Dat gebeurde bijvoorbeeld ook bij de Pirate Bay toen IJsland de .IS extensie van de Pirate Bay in beslag nam.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.