Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Kickasstorrents geblokkeerd door Chrome en Firefox

Zowel Chrome als Firefox blokkeren momenteel Kickasstorrents omdat de populaire website voor het downloaden van film en muziektorrents waarschijnlijk malware serveerde via een advertentie. Bezoekers die torrents willen downloaden krijgen in Chrome en Firefox te zien dat een bezoek aan Kickasstorrents niet veilig is.

Gegevens op de computer die gebruikt wordt om de site te bezoeken kunnen in handen vallen van mensen die er kwade bedoelingen mee hebben. Ook kan het volgens Chrome en Firefox gebeuren dat er software die schadelijk kan zijn voor je computer en de privacy van de eigenaar geïnstalleerd wordt zonder dat daar toestemming voor is gegeven.

Al eerder blokkeerde Google Kickasstorrents via Google. De site is sinds het begin van dit jaar al niet vindbaar via Google. Of deze Chrome en Firefox blokkade te maken heeft met deze zaak is onbekend. De beheerders van Kickasstorrents hebben al laten weten dat de problemen met het bezoeken van de site via zowel Chrome als Firefox snel tot het verleden gaan behoren.

Gratis muziek downloaden kan nog wel

Ondanks de blokkade is het nog wel mogelijk om torrents te downloaden om zo gratis muziek van internet te halen. Op de getoonde waarschuwingspagina kan namelijk via een link alsnog doorgeklikt worden naar de site. Ben je op zoek naar torrents om legaal gratis muziek te downloaden dan kun je Kickasstorrents dus gewoon bezoeken. Ook via andere sites is het gewoon mogelijk om te zoeken naar torrents.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.