Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Kickasstorrents niet meer op 1 in Google

Kickasstorrents niet meer op 1 in Google.

Kickasstorrents niet meer op 1 in Google.

Kickasstorrents, een van de meest gebruikte websites voor mensen die muziek downloaden via Bittorrent, wordt door Google niet meer op de eerste plek weergegeven als gebruikers van de zoekmachine zoeken op ‘Kickasstorrents‘. In plaats van de officiële website wordt nu op de felbegeerde eerste plek een site getoond die malware serveert.

Over de reden voor Google om Kickasstorrents niet meer op #1 te tonen bij een zoekopdracht naar de site is geen duidelijkheid. De ontwikkelaars van de site hebben in een verklaring laten weten dat er de laatste maanden geen grote wijzigingen zijn doorgevoerd aan de site die tot een lagere ranking zouden kunnen leiden. Ook lijkt de officiële site, in tegenstelling tot de malafide downloadwebsite die nu op #1 staat, geen malware of virussen te verspreiden.

Ontmoedigingsbeleid: gratis muziek downloaden

Het team achter Kickasstorrents mag dan geen wijzigingen doorgevoerd in de site, Google zelf voert wel actief ontmoedigingsbeleid tegen downloadwebsites om zo mensen minder gratis muziek te laten downloaden. Zo verwijdert Google veel websites en url’s die illegale downloads aanbieden.

Verder voert de muziekindustrie in Amerika de druk tegen Google op. Zij zijn van mening dat Google het illegaal downloaden van muziek, films en series faciliteert door torrent-sites en nzb-indexen te tonen bij zoekopdrachten naar illegale downloads.

Vorig jaar liet Google weten maatregelen te gaan nemen tegen download-websites. Een van deze maatregelen zou het lager kunnen plaatsen van download-websites zoals Kickasstorrents kunnen zijn. Al moet men zich op het hoofdkwartier van Google wel afvragen of het tonen van een malafide website met malware ethisch meer verantwoord is.

Bron: Torrentfreak

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.