Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Legaal muziek downloaden en streamen met Bittorrent Now

Bittorrent Now

Bittorrent Now

Bittorrent Now is een nieuwe dienst van Bittorrent Inc, het moederbedrijf achter het Bittorrent downloadprogramma. Met de dienst kunnen gebruikers gratis muziek streamen en downloaden die afkomstig is van artiesten en labels die een samenwerking met Bittorrent zijn aangegaan. Het gebruik van Bittorrent Now voor het streamen en downloaden van muziek is dan ook volledig legaal.

De aanbieders van muziekbestanden kunnen met behulp van Bittorrent Now inkomsten genereren doordat gebruikers in ruil voor hun e-mail adres gratis naar muziek mogen luisteren. Maar ook kunnen gebruikers van de muziekdienst ervoor kiezen om gratis te luisteren met reclame. Tot slot is er ook de mogelijkheid om gewoon te betalen voor het luisteren naar streaming muziek.

Verdienen met gratis muziek

Bittorrent heeft laten weten dat 70% van alle inkomsten die het bedrijf genereert wordt uitbetaald aan de eigenaren van de content. Dat percentage verschilt maar weinig van de uitbetalingen die concurrerende muziekdiensten doen aan artiesten en labels. Het grote verschil is natuurlijk dat artiesten, bands en labels ook inkomsten kunnen genereren met het gratis aanbieden van hun muziek. Momenteel zitten er ruim 30.000 artiesten en labels op de dienst.

Met Bittorrent Now gaat Bittorrent de concurrentie met Apple Music en Spotify eindelijk aan. En het bedrijf zou hier nog wel eens erg succesvol mee kunnen zijn. In de toekomst is men namelijk van plan om het streamen van muziek via het Bittorrent protocol te laten verlopen. Mocht Bittorrent daar succesvol in zijn dan zal het bedrijf veel goedkoper kunnen werken dan andere muziekdiensten: zij streamen alle content van eigen servers en dat kost enorm veel geld.

Alleen nog voor Android en desktop

Bittorrent Now werkt momenteel in de browser op desktops en laptops. Ook kun je in de Play Store de Bittorrent Now Android app downloaden. Zeer binnenkort zal ook de iOS app verschijnen waardoor je ook op je iPad en iPhone muziek kunt streamen en downloaden via Bittorrent Now. Wanneer deze app verschijnt is nog niet geheel duidelijk. Datzelfde geldt ook voor de aangekondigde Apple TV applicatie.

 

Bittorrent Now is voorlopig alleen beschikbaar op de desktop en via de Android app.

Bittorrent Now is voorlopig alleen beschikbaar op de desktop en via de Android app.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.