Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Microsoft stopt met Groove apps

Microsoft heeft in een persbericht laten weten dat het bedrijf stopt met de Groove apps voor iOS en Android. Eerder al trok de softwareontwikkelaar de stekker uit Groove Music. De streaming muziekdienst kon de concurrentie met Spotify en Apple Music niet aan.

Microsoft stopt met Groove Music.

Microsoft stopt met Groove Music.

De Groove applicatie voor iOS en Android was eigenlijk alleen nog bruikbaar voor gebruikers met veel MP3 bestanden. De applicatie was namelijk alleen nog maar in staat om muziek downloads af te spelen. Groove kon, sinds het einde van Groove Music, alleen nog maar gebruikt worden om mp3 bestanden te beluisteren.

Groove kon ook gebruikt worden om MP3 bestanden te verplaatsen naar de Microsoft OneDrive. Gebruikers die hun muziekcollectie de afgelopen jaren hebben opgebouwd op een OneDrive kunnen daar gewoon gebruik van blijven maken. Om op mobiele devices muziek te streamen vanaf de OneDrive is alleen een andere applicatie benodigd.

Groove blijft nog wel bestaan binnen de verschillende versies van Windows 10 en de XBox. Binnen het besturingssysteem van Microsoft wordt Groove gebruikt als merknaam voor verschillende applicaties die gebruikt kunnen worden voor het beheren van MP3 bestanden en het luisteren naar muziek downloads op lokale schijven.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.