Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Music Unlimited van Sony komt naar Nederland

Vanaf 12 april zal Sony haar streaming muziekdienst ‘Music Unlimited’ in Nederland aanbieden. Het vergelijkbare ‘Video Unlimited’, ook van Sony, zal na de zomer ook in Nederland op de markt komen.

streaming muziek met 'Sony Unlimited'

Sony Unlimited

De streaming muziek dienst van Sony werd vorig jaar geintroduceerd in een aantal andere Europese landen. Ook Nederlandse muziekliefhebbers zoude in eerste instantie vorig jaar al de beschikking krijgen over Music Unlimited. Door onbekende oorzaak werd die introductie dus nog ruim een half jaar uitgesteld.

Met de streaming muziek dienst ‘Music Unlimited’ zal Sony direct gaan concurreren met Spotify. Dat bedrijf levert met speciale software al ruim twee jaar streaming muziek aan op tablets, smartphones en computers. De muziekdienst van Sony zal in eerste instantie 15 miljoen tracks aanbieden. Net zoals bij concurrent Spotify is een abonnement benodigd voordat je Music Unlimited kan gebruiken.

Over de prijzen van de streaming dienst van Sony is nog niets bekend. In andere landen waar Music Unlimited aangeboden wordt heb je als muziekliefhebber de keus uit twee soorten abonnementen. Allereerst is er het basis-pakket. Daarmee krijg je toegang tot alle muziek in de Sony database. Je kunt die muziek online luisteren zonder reclame. Daarnaast krijg je toegang tot muziekstreams per genre. Voor het basis-pakket van Music Unlimited betaal je in het buitenland €3,99.

Een tweede abonnementsvorm is die waarin je voor €9,99 toegang krijgt tot dezelfde muziek als die in het basis-abonnement. De prijs is hoger omdat je zelf playlists kunt aanmaken met je favoriete muziek. Ook kan met dit duurdere abonnement ook muziek gezocht worden in de database.

De applicatie die je nodig hebt om Music Unlimited te gebruiken zal worden aangeboden als Android en iOS app. Ook desktop- en laptopcomputers kunnen de software voor Music Unlimited gebruiken. Verder zijn Sony apparaten als de PS-Vita, de Playstation 3 en Sony smartphones in de Xperia lijn standaard uitgerust met de Music Unlimited software. Ook op Sony Bravia televisies werkt de software die je nodig hebt om in te loggen op de streaming muziekdienst ‘Music Unlimited’ van Sony.

1 reactie opMusic Unlimited van Sony komt naar Nederland

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.