Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek CD naar MP3 met Easy CD-DA extractor

muziek-cd-naar-mp3-bestand-easy-cd-da-extractor

CD naar MP3

De muziek cd is nog lang geen verleden tijd. Veel mensen kopen nog cd’s uit sympathie voor de artiest, om muziek te kunnen luisteren in de auto of omdat ze naast een mp3 playlist ook willen kiezen uit gewone cd’s. Toch kan het handig zijn om je muziek cd’s ook als mp3 op je computer of ipad te hebben staan. Je kunt de mp3 bestanden namelijk makkelijk op een mp3 speler zetten en ook kun je eenvoudig een mp3 doormailen naar je werk of je vakantieadres.

Voor de mensen die graag een muziek cd om willen zetten naar een mp3 bestand is het programma Easy CD DA extractor erg handig. Dit programma laat je supereenvoudig al je muziek-cd’s omzetten naar mp3 bestanden. Naast muziek cd’s is het programma ook geschikt om mp3 bestanden als muziek op een cd te branden en kan het programma ook nog eens dvd’s branden.

Easy CD DA Extractor biedt ondersteuning voor het omzetten van muziek van een cd naar mp3, ogg, mp4, aac en nog vele andere formaten. Gisteren kwam van dit superhandige programma een nieuwe versie. Nieuw in versie 15.3 van Easy CD DA extractor is de ondersteuning voor een nieuwe codec die muziek als mp3 in een nog hogere kwaliteit opslaat.

Wil je zelf muziek cd’s omzetten naar mp3 bestanden? Dan kun je Easy CD-DA Extractor via deze url downloaden.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.