Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek download apps verwijderd uit Play Store

Gratis muziek downloaden op Android.

Gratis muziek downloaden op Android.

Google wordt serieuzer in de strijd tegen mensen die illegaal films, tv-series of muziek downloaden. Vandaag werd bekend dat het bedrijf een aantal applicaties uit de Play Store heeft verwijderd waarmee mensen torrents voor muziek kunnen downloaden.

Vooral apps voor Android waarmee Pirate Bay torrents kunnen worden gedownload zijn op de korrel genomen. De ontwikkelaar van een van de download-apps kreeg te horen dat zijn app niet in overeenstemming was het met het beleid van Google, de Play store en het Android platform.

Google heeft op eigen initiatief de applicaties voor de Pirate Bay verwijderd. Er lijkt geen sprake te zijn van een verzoek door copyrighteigenaren of anti-piraterij-organisaties: op geen van de Google websites wordt namelijk melding gemaakt van een DMCA-verzoek.

Een van de ontwikkelaar wiens applicatie om gratis muziek te downloaden via torrents op Android smartphones werd verwijderd heeft vergeefs geprotesteerd bij Google. Hij is namelijk van mening dat zijn applicatie onterecht is verwijderd: de applicatie fungeerde alleen als een voor een smartphone geoptimaliseerde interface van de Pirate Bay. Met de app zelf kunnen gebruikers geen gratis muziek downloaden, daarvoor is een Bittorrent downloadprogramma voor Android benodigd.

Ontwikkelaars van gratis-muziek-apps gewaarschuwd

Nadat de bewuste applicaties uit de Play Store ware verwijderd kregen de ontwikkelaars een waarschuwing van Google. Als ontwikkelaars met zo’n waarschuwing opnieuw in de fout gaan kan Google het account afsluiten. Dit betekent in de praktijk dat geen nieuwe apps voor Android via de Play Store kunnen worden aangeboden. Hoeveel ontwikkelaars een waarschuwing van Google hebben gekregen is onbekend, gezien het aantal apps in de Play Store voor gratis downloads lijkt het een flink aantal te zijn geweest.

Google is de laatste tijd vaker in het nieuws geweest rondom de strijd tegen piraterij. Platenmaatschappijen en anti-piraterij organisatie verwijten het bedrijf te weinig te doen tegen mensen die gratis muziek willen downloadenOnlangs nog paste Google het algoritme aan waarmee zoekopdrachten worden verwerkt. Hierdoor verdwenen een groot aantal links naar gratis muziek downloads op de Pirate Bay en andere websites met torrents.

De waarschuwing die ontwikkelaars kregen die apps voor gratis muziek downloads aanboden.

De waarschuwing die ontwikkelaars kregen die apps voor gratis muziek downloads aanboden.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.