Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden en luisteren: de Spotify top 5

Spotify populaire liedjes downloaden

Spotify

Het handige van muziek streaming services zoals Spotify en Rhapsody is dat je snel kunt zien welke liedjes populair zijn: beide muziek streaming services bieden namelijk hitlijsten die wekelijks en dagelijks worden bijgewerkt aan de hand van muziek die gebruikers van beide muziek diensten beluisteren. Handig als je snel de leukste muziek wilt downloaden voor op je iPhone of iPad. Op deze pagina vind je de leukste liedjes die je via Spotify kunt downloaden en luisteren. Let wel: voor het downloaden van muziek via SPotify heb je een betaald abonnement nodig.

Sweet Nothing – Calvin Harris

De nummer vijf in de populairste tracks op Spotify van dit moment is Sweet Nothing van Calvin Harris. Dit hitwonder uit Schotland bracht de afgelopen jaren al veel dansbare muziek uit. Denk bijvoorbeeld aan Bounce en We Found Love. Tracks die Calvin Harris opnam met Kelis en Rihanna. Van zijn laatste album 18 Months hoor je hieronder Calvin Harris. Deze muziek downloaden? Gebruik deze link op je iPhone of iPad om te downloaden.

Psy – Gangnam Style

Psy heeft met Gangnam Style een wereldhit uitgebracht die zijn weerga niet kent. De Zuid-Koreaan schijnt met dit ene liedje ontzettend veel geld verdiend te hebben. Gangnam Style is daarnaast de populairste video ooit op Youtube en ook is het liedje een van de meest succesvolle exportproducten ooit van Zuid Korea. Psy met Gangnam Style downloaden of luisteren doe je op Spotify via deze link. De track staat daarnaast op nummer 4 in de Spotify hitlijst.

Rihanna – Diamons luisteren

Urban en rap muziek doet het erg goed in de hitlijsten. Deze commerciële muziek wordt gedomineerd door rappers, denk aan Lil’ Wayne, Flo Rida, Bruno Mars en Drake. Een van de meest succesvolle vrouwelijke muzikanten in de urban en rap muziek is natuurlijk Rihanna. Met de track Diamonds staat ze op nummer 3 in de muziek download lijst van Spotify. Muziek downloaden van Rihanna op je iPhone of smartphone? Gebruik deze link naar Spotify.

Swedish House Maffia – Don’t You Worry Child (feat. John Martin)

De Swedish House Maffia heeft aangegeven momenteel haar laatste tracks uit te brengen. Deze Zweedse dance band is namelijk gestopt met het maken van muziek. Ondanks deze stop heeft de band nog een goeie track afgeleverd. Samen met John Martin maakte de Swedish House Maffia namelijk Don’t you worry child. Downloaden via Spotify doe je op deze pagina. Wel heb je een betaald Spotify abonnement nodig om deze muziek te downloaden.

Britney Spears & Will.I.Am – Scream & Shout

De eerste plek in de hitlijst van populaire muziek op Spotify wordt momenteel ingenomen door Britney Spears en Will.i.am. De Black Eyed Peas rapper maakte samen met Britney Spears het poppy klinkende Scream & Shout. Deze track doet het trouwens vooral goed in Amerika, in Nederland moet deze muziek wellicht nog doorbreken. Deze muziek downloaden doe je uiteraard via Spotify? Hieronder wel de album cover van deze track.

scream & shout muziek downloaden

Britney & Will.i.am / Scream & Shout

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.