Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden met Google wordt lastiger

Het wordt steeds lastiger om gratis muziek te downloaden met Google. De reden doorvoor is simpel: Google moet dagelijks tussen de 300.000 en 400.000 websites uit haar zoekresultaten op verzoek van derden. De verwijderingsverzoeken zijn vooral gericht op inbreuken op het copyright van muziek- en filmbestanden. Het aantal verzoeken stijgt sterk, in 6 maanden vertienvoudigde het aantal verzoeken tot het verwijderen van mp3 bestanden, downloadwebsites en andere illegale content.

Gratis Muziek Downoaden Google LastigerEen en ander werd naar buiten gebracht door de Legal Director van Google. Hij publiceerde deze week statistieken over het aantal verwijderde websites uit de Google index. In bijna alle gevallen geeft Google overigens gehoor aan het verzoek. Dit betekent dus dat je met Google steeds lastiger gratis muziek kunt downloaden simpelweg omdat het aantal mp3 bestanden en volledige albums dat terug te vinden is met Google kleiner wordt.

De grote groei van het aantal verzoeken tot verwijdering van mp3 bestanden en andere gratis muziek uit de Google index baart het bedrijf echter grote zorgen. Vooral de consequenties die strenge copyrightregels met zich mee brengen zijn een doorn in het oog van Google. De stroom aan informatie die beschikbaar is op het internet wordt steeds kleiner en daarmee wordt het internet minder open en vrij dan het zou moeten zijn. Ook zijn lang niet alle meldingen gebaseerd op daadwerkelijke inbreuk op het copyright.

Google sloot het betoog rondom het beperken van bepaalde informatie in haar index af met het verzoek aan de politiek om te kijken of strenge copyrightregels het doel niet voorbij schieten. Ook is het de vraag of het publiek belang niet geschaad wordt. Al met al is deze trend een slechte voor mensen die met behulp van Google zoeken naar gratis muziek om te downloaden. Google is een prima manier om gratis mp3 bestanden te downloaden, ook is lang niet alle muziek die je via Google terugvindt illegaal.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.