Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden met Spotnet – Spotnet instellingen

Muziek downloaden Spotnet

Spotnet

Op de Spotnet pagina op downloadcentrum.com verscheen gisteren een overzicht met daarop de inloggegevens voor een groot aantal nieuwsgroepen providers in Nederland. Zowel de gratis nieuwsgroepen van de grote providers als de betaalde nieuwsgroepen van professionele aanbieders van Usenet worden genoemd. En hoewel het overzicht verre van compleet is kan het overzicht je helpen als je wilt downloaden met Spotnet.

Zoals je wellicht al weet is downloaden met Spotnet erg populair. Om goed te kunnen downloaden met Spotnet is het echter belangrijk om verbinding te hebben met een nieuwsgroepen provider. De binaries op die nieuwsgroepen bevatten veel films, muziek en software die je via onder andere de Spotnet download software kunt downloaden. Ook om te downloaden met bijvoorbeeld SABnzbD of Newsleecher kun je het overzicht trouwens prima gebruiken.

Om verbinding te krijgen met een nieuwsgroepen provider moet je de goede instellingen hebben voor Spotnet. Met de genoemde pagina op downloadcentrum.com is het instellen van Spotnet een stuk gemakkelijker. Zeker het overzicht van alle nieuwsgroepen van de grote Nederlandse providers is erg handig. Ook voor een aantal betaalde usenet providers worden de gegevens genoemd, maar helaas is dat overzicht verre van compleet.

Meer lezen over downloaden met Spotnet?

Meer lezen en leren of het downloaden met Spotnet? Hier vind je een prima handleiding om muziek te downloaden met Spotnet. Ook deze Spotnet download handleiding is prima te gebruiken om snel te beginnen met het downloaden via Spotnet.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.