Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden niet langer mogelijk met Spotify

Europese klanten van Spotify konden sinds de uitrol van Spotify muziek kopen en deze downloaden via de streaming software van het bedrijf. Sinds deze week is het downloaden van muziek via Spotify echter niet langer mogelijk. Het bedrijf heeft zonder duidelijk redenen het kopen en downloaden van muziek stopgezet. Muziek die al gedownload was kan nog steeds worden afgespeeld en ook tegoedbonnen voor het downloaden van bepaalde albums of liedjes blijven gewoon geldig.

Het feit dat Spotify niet langer muziek downloads aanbiedt blijkt alleen uit de FAQ op de website. Daar staat een korte uitleg onder het kopje ‘Spotify downloads verandert’: momenteel bieden wij geen optie meer voor het kopen van nieuwe downloads op Spotify, aldus de uitleg, je kan muziek downloads die je al hebt nog wel gebruiken. Ook liedjes en albums die al klaar stonden om te downloaden kunnen nog gewoon worden binnengehaald.

Zoals gezegd is niet duidelijk waarom Spotify stopt met het aanbieden van muziek downloads. Wel is het opvallend te noemen dat buiten Europa de mogelijkheid tot het downloaden van muziek via Spotify niet bestond. Tenslotte nog wel de opmerking dat het gewoon mogelijk blijft om met betaalde abonnementen van Spotify muziek off-line beschikbaar te maken op je iPad, iPhone en Android smartphone. De dienst die is stopgezet betreft het betalen en downloaden van mp3 bestanden via de Spotify service.

Het is niet langer mogelijkheid om met Spotify muziek te downloaden

Het is niet langer mogelijkheid om met Spotify muziek te downloaden.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.