Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden van download-websites wordt moeilijker

Muziek downloaden van websites die gebruikers bestanden laten delen, zoals rapidshare en megaupload, wordt lastiger. Vooral gebruikers die muziek willen downloaden vanuit Amerika hebben de laatste dagen grote problemen met het gebruik van dit soort websites.

muziek-downloaden-filesharing-websites

Foutmelding Uploaded.to

Een en ander is uiteraard het gevolg van het op last van de FBI sluiten van Megaupload. Grote file-sharing websites als uploaded.to en filesonic.com hebben maatregelen getroffen om het downloaden van muziek, en andere bestanden, moeilijker te maken. Uploaded.to is helemaal niet meer te gebruiken door downloaders in de VS. Zij kregen de afgelopen dagen bovenstaande foutmelding gepresenteerd.

Mensen die filesonic.com gebruiken om een backup van hun eigen muziek te downloaden hebben geen probleem. Wil je je muziek echter ook laten downloaden door andere gebruikers dan werkt dat niet meer. Filesonic heeft in navolging van de Megaupload perikelen van vorige week alle file-sharing onmogelijk gemaakt.

Beide websites zijn akkoord met de DMCA wet, een wet die het providers mogelijk maakt filesharing diensten aan te bieden zonder daarmee in de problemen te komen, ondertekend. Waarschijnlijk twijfelen beide websites of ze wel voldoende maatregelen nemen op eerdergenoemde wet na te komen. Dat was volgens de FBI namelijk niet het geval bij Megaupload.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.