Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden via Bittorrent steeds via beveiligde verbinding

Sinds het downloadverbod is het downloaden van muziek via Bittorrent-software minder aantrekkelijk geworden. In theorie kunnen opsporingsinstanties namelijk heel eenvoudig zien wie er illegaal download via torrent-bestanden. Op het moment dat je gratis muziek download via Bittorrent kan degene van wie jij download namelijk jouw ip-adres zien: en degene van wie jij download kan dus zo’n instantie zijn.

Het internet zou het internet niet zijn als hier geen oplossing voor zou zijn. En die oplossing is er in de vorm van anoniem downloaden. Uit niet onderzoek blijkt dat steeds meer mensen downloaden via beveiligde torrents en beveiligde VPN verbindingen. Op deze manier is het downloaden via Bittorrent volledig anoniem en kan niemand zien wie er download en wat er precies wordt gedownload.

Uit cijfers van een Amerikaans onderzoek bureau blijkt 30% van al het internetverkeer in Amerika via beveiligde verbindingen verloopt. Een kwart van al dit verkeer komt voor rekening van het Bittorrent protocol. De grootste verbruiker van beveiligde verbindingen is Youtube. Een derde van al het verkeer via beveiligde internetverbindingen komt voor rekening van mensen die muziek luisteren en video kijken op Youtube.

Ook anoniem: muziek downloaden van Usenet

Ook Usenet downloads via SSL zijn overigens beveiligd. Uit een recent artikel op Tweakers bleek al dat mensen die via Usenet muziek downloaden zich het minst zorgen hoeven te maken over het downloadverbod. Omdat Usenet downloads verlopen via de servers van commerciële bedrijven in plaats van particuliere computers zijn deze downloads lastig te traceren voor opsporingsinstanties.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.