Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden via Newzbin2 website onmogelijk in UK

muziek-downloaden-newzbin2-verboden

Newzbin2

Gelukkig is bovenstaande kop niet van toepassing op Nederlandse gebruikers van de muziek en film download website Newzbin. Tenminste, nog niet, want in Engeland is de telecomprovider BT verplicht om haar klanten niet langer toegang te verlenen tot de muziek download dienst Newzbin2. Binnen twee weken moeten alle aanvragen van klanten van BT voor de muziekdownload site Newzbin2 geblokkeerd worden.

Volgens de entertainmentindustrie is deze uitspraak een grote overwinning. De verwachting die deze partijen uitspreken is dat binnenkort vele andere illegale download sites niet langer bezocht kunnen worden door klanten van bepaalde providers. De blokkade moet uitgevoerd worden door een aanpassing die BT in haar DNS servers moet maken. Met deze aanpassing worden bezoeken aan de Newzbin2 website geblokkeerd.

De rechtbank die deze uitspraak deed vind dat de NZB indexeer machine Newzbin2, die mateloos populair is, zich op grote schaal schuldig maakt aan de illegale verspreiding van gratis muziek en films. Mocht Newzbin2 onder een andere domeinnaam of ip-adres haar activiteiten vervolgens dan is BT verplicht ook deze nieuwe website in haar DNS te blokkeren.De kosten voor deze aanpassing zijn voor rekening van BT.

Gelukkig is er een eenvoudige oplossing voor dit probleem. Als je via een willekeurige proxy server de Newzbin2 website zou willen bezoeken die je provider heeft geblokkeerd door middel van een DNS aanpassing dan zal de website gewoon werken. Ook het bezoeken van de muziek download website via een VPN verbinding van een andere provider zal gewoon werken. Een wassen neus dus, deze uitspraak tegen Newzbin2, toch spannend of Brein in Nederland eenzelfde plan zal uitrollen.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.