Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden: de beste websites

Ben je op zoek naar websites om muziek te downloaden? Dan hebben wij een aantal goede suggesties voor je. Online vind je ontzettend veel sites om muziek te downloaden. Maar wat zijn nou de beste websites? Ook dat lees je op deze pagina.

muziek downloaden van iTunes
iTunes

Ben je op zoek naar populaire muziek die hoog in de hit- en streaminglijsten staat? Dan is iTunes natuurlijk een website die niet mag ontbreken. iTunes is beschikbaar als online downloadwinkel maar ook als app voor bijvoorbeeld je smartphone of tablet.

Via iTunes is het mogelijk om tegen betaling muziek te downloaden uit de gehele catalogus van Apple. iTunes bevat zelfs meer muziek dan de online muziekdienst van Apple, Apple Music. Downloads uit de muziekstore van Apple kun je afspelen op mp3-spelers en smartphones maar ook via bluetooth-speakers of wifi-muzieksystemen van Sonos of Denon.

Muziek downloaden via 7Digital
7Digital logo

Een tweede website voor het downloaden van populaire muziek is 7Digital. Deze van oorsprong Britse downloadwinkel heeft een Nederlandstalige website waar je gemakkelijk muziek uit uiteenlopende genres kunt terugvinden.

7Digital biedt muziek-downloads in 24bits FLAC kwaliteit. Hierdoor is de geluidskwaliteit, zeker op goede speakers, zeer hoog. Verder biedt de site je de mogelijkheid om previews van nieuwe muziek te beluisteren.

Een laatste website om muziek te downloaden is Bleep. Ook deze website biedt een enorme catalogus aan muziek die je tegen betaling mag downloaden. Bleep biedt evenals 7Digitale muziek in hoge kwaliteit. Verder kun je via Bleep ook vinyl bestellen van populaire muziek.

Waar iTunes en 7Digital zich richten op het aanbieden van een ontzettend breed aanbod is Bleep vooral gespecialiseerd in tracks en albums van bekende en minder bekende DJ’s. Via Bleep kun je muziek downloaden maar ook is het mogelijk om online muziek te luisteren voordat je begint met downloaden.

Bronnen

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.