Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloads beheren en muziek luisteren met XBMC

XMBC is een van de meest populaire mediaspelers voor laptops, computers, NAS-systemen en mobiele apparaten. Daarnaast is de XBMC software ook erg handig voor mensen die veel films of muziek downloaden van internet. Met XBMC is het namelijk mogelijk om een grote collectie aan film- of muziekdownloads eenvoudig te beheren. Vandaag brachten de ontwikkelaars van de gratis XBMC software een nieuwe versie uit.

Met XBMC muziek luisteren

XBMC software

Versie 13 van XBMC is een officiële finale versie van de media-speler software. Deze definitieve versie volgt op een aantal bèta en release candidate versies van het programma. Na het downloaden en installeren van XBMC via de XBMC website kun je gelijk beginnen met het beheren van, en luisteren naar, je collectie aan muziek downloads.

Om optimaal muziek te luisteren met de XBMC software is het verstandig om een goede versterker en goede luidsprekers te gebruiken. Maar je kunt de XBMC software ook gebruiken om via je pc-speakers of via de luidspreker van je smartphone muziek te luisteren.

Je muziek collectie beheren met XBMC

Als je veel muziek download van internet is beheer van die collectie vaak lastig. Gelukkig kun je met de XBMC software een groot aantal taken die horen bij het beheren van een digitale muziek collectie automatiseren. Zo kan XBMC automatisch de hoesjes bij cd’s zoeken.

Ook kan de software heel veel muziek automatisch van de juiste tags voorzien. Dit betekent bijvoorbeeld dat alle ‘dance’ automatisch in het genre ‘dance’ wordt geplaatst. Dit doet de XBMC software op basis van online database met meta-informatie voor muziek.

Meer informatie over XBMC

XBMC is ontstaan als een media-speler geschikt voor de XBox. Inmiddels werkt de gratis software op een groot aantal systemen. Zo draait XBMC op computers met Windows, Linux en Unix maar wordt ook Apple Mac ondersteunt. Verder is er een XBMC versie voor de Raspberry Pi en zijn er versies voor iPhone, iPad en Android.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van XBMC voor het beheren van je film-collectie? Of wil je meer informatie over de geschiedenis van XBMC? Lees dan deze XBMC download pagina. Daar vind je ook een link om XBMC gelijk te downloaden.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.